Experter inom elkraft

Svea Power står för kvalificerade produkter och experttjänster inom elkraftbranschen. Vi gör det genom att erbjuda våra kunder flexibla standardlösningar i kombination med vårt unika expertkunnande.

​​​​​​​Vi har spetskunskap inom magnetiseringssystem, turbinregulatorer, reläskydd samt erbjuder experttjänster såsom projektering, felsökning och idrifttagningar inom el och automation.

På Svea Power har vi alltid kundens bästa i centrum. Tillsamans med med korta led- och beslutstider och ska vi vara kundernas förstahandsval inom el och automation. 
​​​​​​​

2020-12-15

Guldlilja för Årets Komet 2020

Svea Power har tilldelats guldliljan för Årets Komet 2020 av Sparbanken i Enköping. I bilden till höger syns när Mats stolt tar emot priset. 

2020-12-15

Om Oss


Svea Power är ett teknikföretag som erbjuder produkter och konsulttjänster inom elkraftsbranschen med erfarenhet som sträcker sig ända till ASEA tiden. Vårt fokus på expertis ligger inom turbin- och spänningsreglering, reläskydd, övervakning, automation samt andra experttjänster inom området. Vi erbjuder våra produkter globalt men främst inom Norden. Vårt mål är att föra vidare kompetensen vi har byggt upp genom åren och även vara med framtida utvecklingen inom vår expertis. Vi på Svea Power satsar på långsiktighet och kvalité.